Sincan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, teknolojiyi çok iyi kullanabilen, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve lâik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır...

Başarılar:

Saatler: 08:00-14:30
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: Öğrenci servisimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Kız futbol takımı Ankara birinciliği, Erkek futbol takımı Ankara üçüncülüğü, Erkek boks takımı Ankara birinciliği, Erkek Taekwondo Ankara üçüncülüğü, Bilek güreşi Ankara il birinciliği ve ikinciliği.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning, Tübitak 2204
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus KA-122 VET

Telefon - 0312 263 86 83

WEB - https://sincanimkbmtal.meb.k12.tr

Adres - OSMANLI MAH. SELİN SK. SİNCAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 1 SİNCAN / ANKARA

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :8
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Kızılay Bakanlıklardan 512, Sıhhiyeden 508 nolu ego otobüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezindedir. Ankara merkeze 25 km.