E-TWINNING LOGO VE AFİŞ YARIŞMASINDA OKULUMUZUN BAŞARISI

Okulumuzun dahil olduğu "FARKLILIĞIMIN FARKINDA MISIN? " etwinning projesi çalışmaları kapsamında öncelikle projeye dahil olan beş öğrencimizin afiş ve logo çalışmaları, hazırladığımız anket çalışması ile okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin onayına sunulmuştur. Birinci çıkan çalışmalar projeye dahil olan diğer sekiz okulun anket ve logoları ile tekrar bir anket çalışması ile onaya sunulmuş olup öğrencilerimizin yukarıdaki çalışmaları bu anket sonucunda da birinci seçilerek proje çalışmalarına okulumuz öğrencilerinin afiş ve logoları ile devam edilecektir. Bu başarıda emeği geçen başta Muhasebe ve Finansman Öğretmenimiz Akkız BEKDUR ÜSTÜNDAĞ'ı ve kıymetli öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

15.11.2021 482

15-11-202115-11-202115-11-2021

Adres:
OSMANLI MAH. SELİN SK. SİNCAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 1 SİNCAN / ANKARA