E-TWINNING PROJESİ

Muhasebe Finansman alanı öğretmenimiz Akkız BEKDUR ÜSTÜNDAĞ "Farklılığımın Farkında mısın? " adlı eTwinnig projesinde ortak olarak çalışmalara başlamıştır.

Muhasebe Finansman alanı öğretmenimiz Akkız BEKDUR ÜSTÜNDAĞ' ın ortak olduğu iki ay sürecek Farklılığımın Farkında mısın? " eTwinnig projesi çalışmalarına Muhasebe Finansman alanı 11. Sınıf öğrencilerinden gönüllü olan beş öğrenci ile başlanmıştır. Projenin amacı , özellikle özel eğitim gerektiren bireylerin eğitiminde, başarılarını artırmada gelişmiş teknik ve metotlar kullanarak duygusal ve psikososyal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerimizi farklı Web 2 araçları ile buluşturarak eğitime adaptasyonlarını artırmaktır.

Öğretmenimize özverili çalışması için teşekkür ederiz.

04.11.2021 253

04-11-2021