OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN KIYAFETLERİ

Okul Aile Birliği kararıyla kararlaştırılan okulumuz öğrencilerinin giyecekleri okul kıyafetleri 9.sınıftan itibaren kademeli olarak siyah okul armalı polo yaka tişört, okul armalı bordo önden fermuarlı sweatshirt, siyah keten pantolon şeklinde belirlenmiştir.  Halihazırda 11 ve 12. sınıfta okuyan öğrencilerimiz ise okul kıyafeti olarak beyaz renk polo yaka tişört ile siyah veya gri renk keten pantolon kullanmaya devam edeceklerdir. Öğrencilerimizin belirlenen okul kıyafetlerine uymalarını önemle rica ederiz. Kılık kıyafet kurallarına uymayan öğrenciler hakkında gerekli yasal işlem yapılacaktır (bilgi için TIKLAYINIZ)

03.10.2021 6563

9. VE 10.SINIFLAR İÇİN OKUL FORMAMIZ (Siyah okul armalı lakost tişört, okul armalı bordo önden fermuarlı sweatshirt , siyah keten pantolon

30-06-2022

11 VE 12. SINIFLAR İÇİN OKUL KIYAFETİMİZ; Beyaz lakost tişört, siyah veya gri keten pantolon

03-10-2021