2023-2024 ORTAK YAZILI SINAV KONU DAĞILIM TABLOSU

Millî Eğitim Bakanlığının 09.09.2023 tarihinde yayınlanan  Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği kapsamında ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılı sınavların yapılacağı belirtilmiştir.

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre konu soru dağılım tabloları öğretim yılı başında her sınav için il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü ile birlikte oluşturulacak, ardından öğrencilerle paylaşılacaktır. Bu doğrultuda İstanbul Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü ve il sınıf/alan zümreleri tarafından İstanbul geneli konu soru dağılım tabloları hazırlanmıştır.

27.10.2023 646

9.SINIFLAR TUM DERSLERIN KONU DAGILIMI TABLOSU